Kinderpraktijk Zin

 

Kinderpraktijk Zin is er voor kinderen die op een bepaald moment in hun leven extra hulp kunnen gebruiken bij emotionele, mentale, gedragsmatige, spirituele, somatische en/of sociale problemen. Samen gaan we op ontdekkingstocht waarbij ik kinderen ondersteun in het vinden van hun eigen weg en het op eigen kracht oplossen van problemen. Daarbij doe ik een beroep op de creatieve vermogens en het bewustzijn van het kind zelf.

Marieke Wallinga

Integratief KinderCounselor -Coach en kindertherapeut i.o.

 

Sinds 2009 heb ik als leerkracht gewerkt in het primair onderwijs. Hoewel ik dit altijd met veel plezier en passie heb gedaan, miste ik iets. Ik heb mij namelijk altijd al bezig willen houden met het welzijn van het individuele kind.

Sinds 2019 richt ik mij daarom volledig op integratieve kindertherapie, waarbij uiteenlopende problemen vanuit allerlei invalshoeken worden opgelost. Centraal hierbij staan de oplossende vermogens en kwaliteiten van het kind zelf. Om deze reden heb ik mijn eigen praktijk opgestart, Kinderpraktijk Zin!

Naast het oprichten van Kinderpraktijk Zin ben ik scholing gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, waar ik inmiddels het Post- HBO diploma Integratief Kindercoach heb behaald en tevens doorstudeer voor Integratief Kindertherapeut. 

 

kinderpraktijk zin marieke wallinga
kinderpraktijk zin coaching en counseling oldemarkt